SSTNET
Mobiloperatör SSTNet

HEM / FORTUNAFF

SST NET kickar tillbaka till Fortuna FF när du tecknar ditt avtal hos oss!

Fortuna FF har varit SST NET till stor hjälp när det gäller att vika våra Mobil Frihet Boxar, givetvis vill vi också att samarbetet skall innebära att så många medlemmar som möjligt har nytta av alla boxarna. Därför har vi tagit fram ett par unika erbjudande till Fortuna.

När du som medlem väljer att teckna avtal med SST NET går en del av din faktura direkt tillbaka till Fortuna FF i form av en kickback på 3% av din totala månadsfaktura.

Vet du om att alla boxar som lämnar SST NET innehåller en Sverigelott som SST NET köper in från Fortuna FF?

Just nu sponsrar SST NET med 500kr/konsumentavtal och 1000kr/företagsavtal extra till klubben!

Därför är det viktigt att så många medlemmar som möjligt är med på tåget, såklart kan även era bekanta som inte är medlemmar bidra på samma sätt genom att teckna sina avtal via klubben. Givetvis kan ni behålla ert befintliga nummer när ni byter till SST NET, ange numret nedan så hanterar SST NET hela nummerflytten.

Nedan följer ett par riktigt bra erbjudanden som har tagits fram speciellt för er, både för den som vill ha den senaste mobiltelefonen, men även för den som redan har en telefon man är nöjd med men vill bli en del av SST NET och Fortunas satsning.....då lägger vi med en massa surf istället!

(Erbjudande gäller såklart även för företagarna som stöttar Fortuna FF, priserna då exkl moms)

 

SST NET Mobil Frihet 599 med alla våra tjänster SIM-kort, NödSIM, ID-dekaler, Spärrtjänst/Rättsskydd, Nyckelbricka och Världsbrickan.

I detta Fortuna-paket ingår *VALFRI mobiltelefon! Skriv i sista rutan på beställningsformuläret vilken mobiltelefon ni önskar så löser SST NET detta.

1 GB surf, fria samtal och meddelande ingår såklart alltid i Mobil Frihet Boxen, 599kr/mån.

 

Är det så att du redan har en mobil du är nöjd med kan du beställa Mobil Frihet Boxen med extra surf istället:

SST NET Mobil Frihet 599 med alla våra tjänster SIM-kort, NödSIM, ID-dekaler, Spärrtjänst/Rättsskydd, Nyckelbricka och Världsbrickan.

I detta Fortuna-paket ingår 20GB surf, Fria samtal och meddelande ingår såklart alltid i Mobil Frihet Boxen, 599kr/mån.

SST NET Mobil Frihet 499 med alla våra tjänster SIM-kort, NödSIM, ID-dekaler, Spärrtjänst/Rättsskydd, Nyckelbricka och Världsbrickan.

I detta Fortuna-paket ingår 15GB surf, Fria samtal och meddelande ingår såklart alltid i Mobil Frihet Boxen, 499kr/mån.

SST NET Mobil Frihet 399 med alla våra tjänster SIM-kort, NödSIM, ID-dekaler, Spärrtjänst/Rättsskydd, Nyckelbricka och Världsbrickan.

I detta Fortuna-paket ingår 10GB surf, Fria samtal och meddelande ingår såklart alltid i Mobil Frihet Boxen, 399kr/mån.

 

 

Fyll i formuläret nedan och visa ditt stöd för klubben, just nu har vi en extra kickback/premie för varje avtal som tecknas!

Avtalet skickas ut elektroniskt och signeras med Bank-ID.

(Skriv i nedersta fältet om ni ej har Bank-ID och vill göra avtalet över telefon istället)

 

* Valfri Mobiltelefon med max rek.pris 8000kr inkl moms. För t.ex iPhone X 64GB tillkommer 200kr/mån.

Kickback 3% av din totala månadsfaktura kickas tillbaka till Fortuna FF, När du fyller i dina uppgifter och lägger en beställning accepterar du SST NETs allmänna vilkor som du hittar HÄR . Bindningstid på avtalen är 24 månader, total kostnad under bindningstid är månadskostnad x 24månader. Avi-avgift 49kr tillkommer om man inte väljer autogiro eller e-postfaktura. Startavgift 250kr tillkommer på första fakturan från SST NET. Sedvanlig kreditkontroll utförs på de  personuppgifter som anges nedan.Med reservation för tryckfel och slutförsäljning, priserna går ej att kombinera med andra kampanjer och erbjudande.