Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av SST NET. Läs mer
SSTNET
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av SST NET. Läs mer

Mobiloperatör SSTNet

HEM / LODDO

SST NET Mobil Frihet och Loddo i samarbete

Över 78000 personer blev ID-kapade i Sverige under 2017... vad gör du när det händer dig?

Vem tar du kontakt med för att spärra dina bankkort, Bank-ID, Körkort, ID-kort osv osv?

Med hjälp av det kort du har fått hem i din Loddo-låda så behöver du bara komma ihåg ett nummer, 020-444 777. Med ett samtal till vår Spärrservice kan du blixtsnabbt spärra hela eller delar av dina värdehandlingar, vi tar hand om resten!

Skulle det hinna göras några transaktioner på dina kort eller med dina personuppgifter från tidpunkten du ringer in tills allt är spärrat så står SST NET för hela kostnaden.

För att aktivera dina 6 fria månaders Spärrtjänst & Rättsskydd behöver du endast fylla i dina uppgifter nedan, detta till ett värde av 594kr! Inga förpliktelser, inga bindningstider, du avslutar tjänsten efter provperioden helt utan några kostnader.

 

-Vi har även tagit fram ett extra erbjudande till dig som Loddokund, som innefattar resten av vår produktportfölj som vi kallar för Mobil Frihet. Du hittar det i menyn nedan och kan läsa mer om tjänsterna på http://www.sstnet.se/mobilfrihet.

Då tar vi hela vår produktportfölj som innefattar Spärrtjänst, ID-dekaler, Nyckelbricka, Världsbrickan samt ett SIM-kort och Nöd-SIM till mobilen med fria samtal, fria meddelande och 20GB surf för 399kr/månad. (Normalt ingår 1GB surf i detta paketet)

 När du fyller i dina uppgifter nedan och lägger en beställning accepterar du SST NETs allmänna vilkor som du hittar HÄR . Fri Spärrtjänst 6 mån innebär inga andra förpliktelser, efter 6 mån skickas en faktura månadsvis på 99kr/mån om tjänsten inte avslutas innan de 6 månaderna har gått. Tjänsten har ingen bindningstid. Vid valet att beställa en komplett Box Mobil Frihet med alla tjänster till priset 399kr/mån i 24 månader skapas ett avtal som skickas ut för signering.Sedvanlig kreditkontroll utförs på de personuppgifter som anges nedan om man beställer komplett Mobil Frihet Box med tillhörande SIM-kort med Fria samtal, Fria meddelande och 20GB surf. Man kan välja Autogiro eller E-postfaktura, annars tillkommer en fakturaavgift på 45kr. Med reservation för tryckfel och slutförsäljning, priserna går ej att kombinera med andra kampanjer och erbjudande.

Beställ nu och välj din extra Mobil Frihet Premie nedan, 4st Sverigelotter till dig eller låt SST NET skänka 50kr till Barncancerfonden istället.Trustpilot